WUSV tájékoztatás

Kedves Tagtársak!

A WUSV vezetője levélben tájékoztatta a MEOESZ-t arról, hogy a tagsági jogát felfüggeszti. Teszi mindezt olyan pontokra hivatkozva, melyek alaptalanok és előzetesen egyeztetésre nem kerültek sem a MEOESZ-szel, sem velünk. A levélben tájékoztatnak az SV bírók küldésének felfüggesztéséről is.

A MEOESZ és a HNJE tárgyalásokat kezdeményezett a WUSV-val, melynek eredményéről  a későbbiekben tájékoztatunk mindenkit.

FONTOS! Az SV röntgenezés és a törzskönyvek kibocsátása zavartalanul működik a megszokott rendben. Továbbá minden vizsga, tenyészszemle és körung rendezvényünk megtartásra kerül, ezek a rendezvénynaptárban megtalálhatók.

Az elmúlt hat évben ez a harmadik kizárási kezdeményezés az MNJK részéről. Az első kettő is alaptalan és indokolatlan volt, mi mégsem kezdeményeztünk ellenlépéseket a világszervezetnél. Érdemes volna azon elgondolkodni, hogy ezzel a huza-vonával és a WUSV ilyen irányú befolyásolásával kinek és mekkora kárt okoznak valójában, amellett, hogy érdemi előrelépést a helyzet megoldására ez semmiképpen nem eredményez.

HNJE Vezetősége

Kategória: Hírek, kutyapolitika, WUSV | A közvetlen link.